Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران رولز-رویس یکی از معتبرترین برندهای خودروسازی در جهان است و کارخانه ای که محصولات این برند در آن تولید می شوند نقشی کلیدی در کسب این شهرت و اعتبار دارد. رولز-رویس موتور کارز لیمیتد یکی از شرکت های تابعه ب‌ام‌و آگ است که از سال 2003 تولید انحصاری محصولات مزین به برند رولز-رویس را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هر خودرو رولز-رویس به صورت دست‌ساز در تاسیسات تولیدی پیشرفته شرکت در گودوود، انگلیس تولید می شود. این مجموعه که در حومه ساسکس غربی قرار دارد توسط سِر نیکلاس گریمشاو طراحی و به گونه ای ساخته شده تا ردپای زیست محیطی آن تا حد امکان کاهش یابد.

تاسیسات تولیدی رولز-رویس طی یک بازه زمانی چهار سال و نیم ساخته شد و در یکم ژانویه 2003 افتتاح شد. ساختمان اصلی کارخانه دو متر زیر سطح محیط اطراف ساخته شده تا به خوبی با مناظر اطراف ادغام شود.

در سالن مونتاژ پنجره های قدی از کف تا سقف بکار گرفته شده که نور طبیعی مورد نیاز کارگران و همچنین بازدیدکنندگان را فراهم می کند. رولز-رویس این قسمت را "مایل شیشه ای" می نامد. بازدید از کارخانه برای عموم آزاد نیست و مهمانان شرکت و مشتریانی که قصد خرید یک مدل جدید را دارند، شانس حضور در آن را دارند.

سقف زنده منحنی 3.2 هکتاری تاسیسات تولیدی رولز-رویس میزبان گیاهان است. این پوشش سبز عایق‌کاری ساختمان را بهبود بخشیده و روان‌آب باران را کاهش می دهد، در شرایطی که به عنوان یک استتار کارآمد نیز عمل می کند.

کارخانه گودوود رولز-رویس افزون بر ترکیب با محیط روستایی اطراف، به گونه ای طراحی شده تا کمترین اثر ممکن بر محیط زیست را داشته باشد. در نمای بیرونی از ترکیب سنگ آهک و چوب سرو استفاده شده که هر دو از منابع پایدار تامین شده اند. پنل های چوبی که توسط ایستگاه آب و هوایی تعبیه شده روی پشت بام فعال می شوند نیز میزان نور ورودی به ساختمان را کنترل کرده و نیاز به برق را کاهش می دهد.

دریاچه مرکزی تاسیسات تولیدی گودوود پرندگان مختلف را به سوی خود جلب می کند و همچنین با ذخیره آب اضافه از بروز سیل جلوگیری می کند. بیش از 400 هزار گیاه و درخت از 120 گونه مختلف در سراسر سایت تولیدی 17 هکتاری رولز-رویس کاشته شده اند. همچنین، زباله های سبز مجموعه به کمپوست تبدیل می شود.

در خط تولید کارخانه رولز-رویس ربات های چندانی مشاهده نمی شود زیرا هر خودرو توسط گروهی از کارگران ماهر مونتاژ می شود. به طور معمول، هر گروه می تواند روزانه چهار تا پنج دستگاه خودرو را مونتاژ کند.

سالن رنگ تنها قسمتی از فرآیند تولید خودروهای رولز-رویس است که در آن از دقت ماشین آلات استفاده می شود. این در شرایطی است که رولز-رویس تیمی از هنرمندان حرفه ای را در اختیار دارد تا هر طرحی را مطابق با سفارش مشتری به صورت دستی روی خودروها نقاشی کنند.

قسمت های مختلف هر خودرو پیش از ترک کارخانه آزمایش هایی دقیق را پشت سر گذاشته و خودرو در صورت قبولی در آنها آماده تحویل به مشتری نهایی می شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تاسیسات تولیدی رولز رویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۵۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی