Web Analytics Made Easy - Statcounter



هونگ‌چی ئی-اچ‌اس9 با هدف فروش در بازارهای اروپایی شکل گرفته و کشور نروژ نخستین مقصد صادرات این خودرو در قاره سبز است.

به گزارش عصر ایران؛صنعت خودروسازی چین از اوایل دهه 2000 به طور قابل توجهی توسعه یافته و به تدریج در حال تبدیل شدن به رقیبی برای برندهای شناخته شده و با سابقه جهان است. یک نمونه عالی در این زمینه خودرو هونگ‌چی ئی-اچ‌اس9 (Hongqi E-HS9) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو شاسی بلند لوکس تمام الکتریکی توسط یکی از شرکت های مطرح خودروسازی چین معرفی شده است.

برخلاف آنچه بسیاری باور دارند، برخی خودروسازان چینی شرکت هایی با سابقه هستند. گروه فاو (FAW Group) یکی از این شرکت هاست که زمان تاسیس آن به سال 1953 باز می گردد.

گروه فاو پیشتر با معرفی خودرو هونگ‌چی اس9 نشان داد که درباره تولید خودروهای لوکس و اسپرت رده بالا جدی است. هونگ‌چی اس9 ابرخودرویی هیبریدیست که زیر نظارت آمادئو فلیسا، مدیر عامل سابق فراری، شکل گرفت. راهبرد گروه فاو برای ساخت خودروهای فوق لوکس با معرفی ئی-اچ‌اس9 ادامه یافته است.

هونگ‌چی ئی-اچ‌اس9 از نظر ظاهری شبیه به برخی از شاسی بلندهای مطرح بازار است که لزوما چیز بدی نیست. برخی رسانه های غربی لقب "رولز-رویس کالینان چینی" را به این خودرو داده اند. همچنین، ئی-اچ‌اس9 شباهت هایی به خودرو شاسی بلند ب‌ام‌و اکس7 دارد.

هونگ‌چی ئی-اچ‌اس9 با هدف فروش در بازارهای اروپایی شکل گرفته و کشور نروژ نخستین مقصد صادرات این خودرو در قاره سبز است. این نخستین گام از برنامه توسعه فروش گروه فاو در بازار اروپا محسوب می شود. راهبرد گروه فاو شامل معرفی ئی-اچ‌اس9 به بازارهای اروپای شمال غربی می شود تا خریداران اروپایی با برند هونگ‌چی آشنا شوند. سپس، عرضه خودروهای شاسی بلند با اندازه کوچک و متوسط و مدل های سدان در دستور کار شرکت قرار دارد.

از نظر پیشرانه دو نسخه متفاوت از خودرو هونگ‌چی ئی-اچ‌اس9 در دسترس هستند. یک نسخه دارای دو موتور الکتریکی (یکی در هر محور) است که هر یک از آنها توانایی تولید 215 اسب بخار نیرو (160 کیلووات) را دارند که مجموع نیروی خروجی را به 430 اسب بخار (320 کیلووات) می رساند. در نسخه دیگر، موتور الکتریکی 215 اسب بخاری روی محور جلو قرار دارد اما موتور قرار گرفته روی محور عقب 329 اسب بخار (245 کیلووات) نیرو تولید می کند که مجموع نیروی خروجی را به 544 اسب بخار (405 کیلووات) می رساند.

در تیپ مجهز به پیشرانه قوی‌تر، شاسی بلند لوکس هونگ‌چی ئی-اچ‌اس9 می تواند طی 4.9 ثانیه سرعت خود را از صفر به 100 کیلومتر بر ساعت برساند و بیشینه سرعت خودرو نیز به 200 کیلومتر بر ساعت محدود شده است. افزون بر این، دامنه حرکت این خودرو الکتریکی حدود 300 مایل (482 کیلومتر) با یک بار شارژ کامل عنوان شده است.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران

به گزارش همشهری آنلاین؛ محسن هرمزی درباره ارتباط با سیستم حمل و نقل عمومی، مدیریت شهری فعلی به خصوص در حوزه حمل و نقل عمومی را میراث دار یک عقب ماندگی جدی دانست و اظهار کرد: حجم عقب ماندگی‌ها به قدری بالا بود که شورا و شهرداری دو سال است که اولویتشان را بر روی توسعه حمل و نقل شهر تهران قرار دادند و نکته قابل توجه این است که نه تنها در حوزه سخت افزای و تجهیزات حمل و نقل، بلکه شاهد عقب گرد در چند حوزه اعم از نرم افزاری و حتی در وضع قواعد جدید بوده‌ایم.

اختصاص بیش از ۵۰ درصد بودجه شهر تهران به حمل و نقل عمومی

او افزود: در حوزه نگهداشت علائم ترافیکی، چراغ های راهنمایی، دوربین های ترافیکی، ناوگان اتوبوسرانی و مترو نیز کمبودها و عقب‌افتادگی‌هایی داشتیم که به همین دلیل طی دو سال اخیر موضوع حمل و نقل اولویت اول شهر تهران است، بگونه ای که در سال‌جاری تقریبا بیش از ۵۰ درصد بودجه شهر تهران به این حوزه اختصاص یافته است.

هرمزی ادامه داد: شورای شهر ششم در اسفندماه سال گذشته با مصوبه‌ای انعقاد قراردادهای سرمایه گذاری خارجی را به شهرداری ابلاغ کرد و این بزرگترین اعطای مجوز و لایحه ای است که پس از انقلاب تا به امروز در شهرداری تهران رخ داده است که اهمیت حمل و نقل را نشان می‌دهد.

هرمزی با بیان اینکه همت دولت، شهرداری و شورا بر تغییر جدی در حمل و نقل است، گفت: سال جدید با تمرکز بر نوسازی، بهسازی و وضع قواعد جدید شاهد بهار حمل و نقل خواهیم بود.

حدود ۶۵ هزار خودروی برقی به شهر تهران اضافه می‌شود

معاون شهردار تهران ادامه داد: همچنین توافق شد از طریق وزارت صمت ۱۱ خودروساز داخلی نسبت به واردات خودروهای برقی اقدام کنند که طی آن حدود ۶۵ هزار خودروی برقی به شهر تهران اضافه شود.

او در پاسخ به این سوال که تعهدات ۱۱ شرکت خودرو ساز به چه میزان محقق خواهد شد گفت: در شش ماهه اول ۱۴۰۳ و در فاز نخست حداقل۲۳ هزار خودرو تأمین می‌شود.

خودروهای برقی با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر اینکه همچنین خرید ۱۰ هزار ون به مبلغ ۳۸۰ میلیون یورو نهایی شده و قرارداد منعقد شده است، اظهار کرد: در واگذاری ون‌های جدید، واگذاری به تاکسیرانان از طریق تسهیلاتی که ارائه خواهیم کرد در دستور کار قرار دارد؛ اما هنوز مدل ارائه تسهیلات، نحوه واگذاری ون ها و.... نهایی نشده است؛ البته آنچه که مسلم است اینکه فراخوانی برای رانندگان تاکسی خواهیم داشت تا در صورت تمایل بعد از اسقاط خودروی فرسوده خود نسبت به دریافت تاکسی جدید اقدام کنند.

کیفیت خودروهای چینی که قرار است وارد شود تأیید و تضمین می‌شود؟

او در پاسخ به این سوال که معمولا وقتی اسم خودروی چینی به میان می آید در مورد کیفیت کالاها شک می‌کنیم و آیا کیفیت خودروهای چینی که قرار است وارد شود تأیید و تضمین می شود؟ افزود: در مورد خودروی چینی برقی که شهرداری تهران قرارداد منعقد کرده باید بگویم که با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را انتخاب کرده‌ایم، بگونه ای که از مدل خودرویی که برای تهران خریداری شده است، در چین ۵۰۰ هزار تاکسی از آن در حال بهره برداری است.

هرمزی در مورد تأمین و تضمین قطعات خودروهای برقی نیز با تأکید بر اینکه خودروساز کیفیت و تأمین قطعات را نیز تضمین کرده است، گفت: باتری این خودروها تا پنج سال ضمانت دارد و خدمات پس از فروش آن نیز تا پنج سال خواهد بود.

اتوبوس‌های برقی جدید پایتخت به بخش خصوصی واگذار نمی‌شود

او در مورد نوسازی ناوگان اتوبوسرانی نیز گفت: قرار داد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس داخلی را منعقد کرده‌ایم و در کنار آن قرارداد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با شرکت‌های دیگر را بسته‌ایم و قرار است ظرف شش ماه وارد چرخه شوند که البته بنا داریم که این اتوبوس‌ها را تحت عنوان شرکت‌های خود شهرداری مدیریت کنیم؛ بگونه‌ای که تحویل بخش خصوصی نمی‌شود؛ بلکه سهامدارش سازمان ذخیره بازنشستگی است و قرار نیست سرمایه شهر را به بخش خصوصی واگذار کنیم بلکه در نظر داریم که راننده جذب کنیم تا بر روی اتوبوس‌ها کار کنند.

توافق خرید ۱۵۰ هزار موتورسیکلت برقی انجام شده

هرمزی در مورد نوسازی موتورسیکلت‌ها نیز تصریح کرد: توافق خرید ۱۵۰ هزار موتورسیکلت برقی انجام شده؛ اما در حال حاضر در مرحله انتخاب برند هستیم و آنچه که مسلم است تهران با این حجم آلایندگی موتورسیکلت‌ها باید به سمت برقی سازی پیش برود.

قرارداد خرید دوربین‌های کنترل ترافیک از چینی‌ها

او با تأکید بر اینکه در قرارداد با شرکت‌های چینی، علاوه بر خرید موتور، اتوبوس، تاکسی و... به خرید دوربین‌های کنترل ترافیک نیز توجه شده است، گفت: ۴۰۰ میلیون یورو ارزش قرارداد منعقد شده در این حوزه است و البته دقت داشته باشید که بخشی از آن نرم افزاری و یک بخشی از این قرار داد سخت افزاری است.

کد خبر 849258 منبع: ایسنا برچسب‌ها خودروی برقی آلودگی هوا ترافیک - شهری شهرداری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • رولز-رویس اگر 18 چرخ بسازد... (عکس)
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • (تصاویر) رونمایی چینی‌ها از تسلا سایبرتراک فیک!
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)