Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@14:08:54 GMT

رولز رویس سریع‌ترین هواپیمای برقی جهان شد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۶۶۲۴

رولز رویس سریع‌ترین هواپیمای برقی جهان شد

تین نیوز

به نظر می‌رسد هواپیمایی که توسط شرکت "رولز رویس" برای شکستن رکورد سرعت یک هواپیمای تمام الکتریکی ساخته شده است، ظرف سه سال پس از معرفی و رونمایی، موفق به انجام این کار شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، این هواپیمای برقی که "روح نوآوری"(Spirit of Innovation) نام دارد، هفته گذشته در یکی از سایت‌های آزمایشی وزارت دفاع بریتانیا به آسمان رفت و به حداکثر سرعت ۶۲۳ کیلومتر در ساعت (۳۸۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ مایل در ساعت) رسید که به گفته شرکت "رولز رویس" نه تنها به سریع‌ترین هواپیمای الکتریکی جهان تبدیل شد، بلکه به عنوان سریع‌ترین وسیله نقلیه الکتریکی جهان نیز شناخته می‌شود.

از ابتدا نیز "روح نوآوری" طراحی شده بود تا سریع‌ترین هواپیمای برقی جهان شود و سرعت ۲۱۰ مایل در ساعت (۳۳۸ کیلومتر بر ساعت) را که توسط "زیمنس" در سال ۲۰۱۷ ثبت شده بود را بشکند.

این هواپیما با قدرت ۵۰۰ اسب بخار معادل ۴۰۰ کیلووات با یک پیشرانه تمام الکتریکی و بسته باتری ۶۰۰۰ سلولی که به عنوان متراکم‌ترین انرژی‌ که تاکنون در یک هواپیمای برقی شناخته می‌شود، به این سرعت رسید.

این هواپیما اولین آزمایش‌های خود را در ماه مارس تکمیل کرد و سپس برای اولین بار در ماه سپتامبر به پرواز درآمد و یک پرواز ۱۵ دقیقه‌ای را انجام داد و مرحله آزمایش پیشرفته‌تر را آغاز کرد.

طبق گفته "رولزرویس" آخرین پرواز این هواپیما در سایت آزمایشی "Boscombe Down" در وزارت دفاع بریتانیا انجام شد و به رکورد سه گانه جهانی رسید که شامل صعود به ارتفاع ۳۰۰۰ متری طی ۲۰۲ ثانیه و شکستن رکورد قبلی با ۶۰ ثانیه اختلاف، رسیدن به حداکثر سرعت ۵۵۵.۹ کیلومتر در ساعت با طی کردن تنها ۳ کیلومتر و رسیدن به سرعت حداکثری ۶۲۳ کیلومتر در ساعت و شکستن رکورد جهانی سرعت هواپیماهای برقی است.

این سه رکورد برای ثبت جهانی به فدراسیون بین‌المللی هوانوردی ارسال شده است.

"فیل اودل" خلبان "روح نوآوری" در این آزمایش می‌گوید: پرواز با "روح نوآوری" با این سرعت باورنکردنی و باور اینکه رکورد جهانی پرواز تمام الکتریکی را شکسته‌ایم، موفقیتی مهم و یک دستاورد باورنکردنی برای کل تیم است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین بریتانیا جهان وسیله نقلیه آخرین هواپیمای برقی رولز رویس سریع ترین هواپیمای برقی جهان هواپیمای برقی روح نوآوری سریع ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار

تین نیوز

داریوش تیمسار متولد 1302 در تهران است. وی که از دوران نوجوانی علاقه ویژه ای به پرواز داشت پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز ، برای فراگیری فنون خلبانی در باشگاه هواپیمایی که بعدها به نام باشگاه هواپیمایی کشوری معروف شد ثبت نام کرد و در سال 1323 از این باشگاه فارغ التحصیل شد.

وی اولین خلبان ایرانی می باشد که با گذراندن دوره خلبانی غیرنظامی موفق به دریافت گواهینامه خلبانی بازرگانی گردید و با نظر موافق مرحوم رضا افشار از سال 1325 در شرکت سهامی هواپیمایی ایران که توسط مرحوم افشار راه اندازی شده بود ، به عنوان اولین کمک خلبان ایرانی استخدام شد و مدتی بعد با هواپیمای داکوتا DC-3 شروع به پرواز نمود.

وی بعدها به عنوان کاپیتان با هواپیمای مذکور به پرواز خویش ادامه داده و همزمان معلم خلبان این نوع از هواپیماها شد.با شکل گیری شرکت هواپیمایی ملی ایران "هما" در سال 1340 ، وی نیز به این شرکت منتقل شد و خلبانان بسیاری را تربیت و به عملیات پرواز هواپیمایی ملی ایران تحویل داد. مرحوم تیمسار سال ها مدیرکل عملیات پرواز ایران ایر بود و همچنین خلبانی است که آخرین پرواز مسافری ما بین تهران به نیویورک را به هواپیمای بوئینگ747 سری SP در تاریخ 13 آبان 1358 به انجام رساند و به دلیل تصرف سفارت ایالت متحده در تهران ، با هماهنگی ایستگاه "هما" در فرودگاه جان اف کندی نیویورک ، هواپیما در شهر مونترال کانادا به زمین نشست و پس از آن این خط هوایی برای همیشه بسته شد.

کاپیتان تیمسار به عنوان یکی از بهترین خلبانان تاریخ کمپانی هواپیماسازی بویینگ ، از این کمپانی دارای نشان افتخار است.مرحوم داریوش تیمسار بر اثر عارضه قلبی در سال 1377 بدرود حیات گفت و آسمانی شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • رولز-رویس اگر 18 چرخ بسازد... (عکس)
  • انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی / دویدن با سرعت 20 کیلومتر در ساعت (فیلم)
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • سیارکی که بر فراز برلین منفجر شد، رکورد سریع‌ترین چرخش وضعی را هم شکست