Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، به نظر می‌رسد هواپیمایی که توسط شرکت "رولز رویس" برای شکستن رکورد سرعت یک هواپیمای تمام الکتریکی ساخته شده است، ظرف سه سال پس از معرفی و رونمایی، موفق به انجام این کار شده است.

این هواپیمای برقی که "روح نوآوری"(Spirit of Innovation) نام دارد، هفته گذشته در یکی از سایت‌های آزمایشی وزارت دفاع بریتانیا به آسمان رفت و به حداکثر سرعت ۶۲۳ کیلومتر در ساعت (۳۸۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ مایل در ساعت) رسید که به گفته شرکت "رولز رویس" نه تنها به سریع‌ترین هواپیمای الکتریکی جهان تبدیل شد، بلکه به عنوان سریع‌ترین وسیله نقلیه الکتریکی جهان نیز شناخته می‌شود.

از ابتدا نیز "روح نوآوری" طراحی شده بود تا سریع‌ترین هواپیمای برقی جهان شود و سرعت ۲۱۰ مایل در ساعت (۳۳۸ کیلومتر بر ساعت) را که توسط "زیمنس" در سال ۲۰۱۷ ثبت شده بود را بشکند.

این هواپیما با قدرت ۵۰۰ اسب بخار معادل ۴۰۰ کیلووات با یک پیشرانه تمام الکتریکی و بسته باتری ۶۰۰۰ سلولی که به عنوان متراکم‌ترین انرژی‌ که تاکنون در یک هواپیمای برقی شناخته می‌شود، به این سرعت رسید.

این هواپیما اولین آزمایش‌های خود را در ماه مارس تکمیل کرد و سپس برای اولین بار در ماه سپتامبر به پرواز درآمد و یک پرواز ۱۵ دقیقه‌ای را انجام داد و مرحله آزمایش پیشرفته‌تر را آغاز کرد.

طبق گفته "رولزرویس" آخرین پرواز این هواپیما در سایت آزمایشی "Boscombe Down" در وزارت دفاع بریتانیا انجام شد و به رکورد سه گانه جهانی رسید که شامل صعود به ارتفاع ۳۰۰۰ متری طی ۲۰۲ ثانیه و شکستن رکورد قبلی با ۶۰ ثانیه اختلاف، رسیدن به حداکثر سرعت ۵۵۵.۹ کیلومتر در ساعت با طی کردن تنها ۳ کیلومتر و رسیدن به سرعت حداکثری ۶۲۳ کیلومتر در ساعت و شکستن رکورد جهانی سرعت هواپیماهای برقی است.

این سه رکورد برای ثبت جهانی به فدراسیون بین‌المللی هوانوردی ارسال شده است.

"فیل اودل" خلبان "روح نوآوری" در این آزمایش می‌گوید: پرواز با "روح نوآوری" با این سرعت باورنکردنی و باور اینکه رکورد جهانی پرواز تمام الکتریکی را شکسته‌ایم، موفقیتی مهم و یک دستاورد باورنکردنی برای کل تیم است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری اعتراض کشاورزان اصفهان سریع ترین هواپیما هواپیمای برقی رولز رویس زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری اعتراض کشاورزان اصفهان هواپیمای برقی روح نوآوری سریع ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود

شرکت «ویرجین گلکتیک» قصد دارد هفتمین سفر فضایی خود را روز هشتم ژوئن به پرواز درآورد.

به گزارش ایسنا، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، شرکت «ویرجین گلکتیک»(Virgin Galactic) ماه آینده دوباره پرواز خواهد کرد.

به نقل از اسپیس، این شرکت به تازگی اعلام کرده که روز هشتم ژوئن را برای هفتمین پرواز فضایی تجاری خود هدف قرار داده است. این پرواز یک سفر زیر مداری به نام «گلکتیک ۰۷»(Galactic 07) است.

این دومین پرواز فضایی ویرجین گلکتیک در سال جاری است که پس از ماموریت «گلکتیک ۰۶» در ۲۶ ژانویه انجام می‌شود و دوازدهمین پرواز کلی آن تا به امروز محسوب می‌شود.

ویرجین گلکتیک از یک سیستم پرتاب هوایی استفاده می‌کند که از دو وسیله نقلیه تشکیل شده است؛ یک هواپیمای حامل به نام «وی‌ام‌اس اوه»(VMS Eve) و یک فضاپیمای زیر مداری به نام «وی‌اس‌اس یونیتی»(VSS Unity).

هواپیمای وی‌ام‌اس به همراه فضاپیمای یونیتی که زیر بال‌هایش قرار دارد، از باند فرودگاه بلند می‌شود و فضاپیما را در ارتفاع حدود ۱۳۷۰۰ متری رها می‌کند. سپس، یونیتی موتور خود را روشن می‌کند و راه خود را به سمت فضای زیر مداری در پیش می‌گیرد.

مسافران هواپیمای فضایی، چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه می‌کنند و می‌توانند زمین را در برابر تاریکی فضا ببینند. بلیط یونیتی در حال حاضر به مبلغ ۴۵۰ هزار دلار فروخته می‌شود.

گلکتیک ۰۷ از فرودگاه «اسپیس‌پورت آمریکا»(Spaceport America) در جنوب غربی نیومکزیکو حرکت خواهد کرد و چهار مسافر در کابین یونیتی حضور خواهند داشت. ویرجین گلکتیک هنوز این افراد را معرفی نکرده است.

سه نفر از سرنشینان، فضانوردان خصوصی اهل نیویورک، کالیفرنیا و ایتالیا هستند. ویرجین گلکتیک روز چهارشنبه در به‌روزرسانی ماموریت گلکتیک ۰۷ نوشت: چهارمین سرنشین، یک فضانورد و پژوهشگر شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) است که آزمایش‌های متعددی را انجام خواهد داد.

آکسیوم اسپیس یک شرکت مستقر در هیوستون است که تا به امروز سه سفر سرنشین‌دار را به «ایستگاه فضایی بین‌المللی» سازمان‌دهی کرده و همه این سفرها از سخت‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) استفاده کرده‌اند. همچنین، آکسیوم اسپیس قصد دارد تا اواخر دهه ۲۰۲۰ ایستگاه فضایی خود را در مدار زمین مونتاژ و راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش باران در قم
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • رولز-رویس اگر 18 چرخ بسازد... (عکس)
  • انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی / دویدن با سرعت 20 کیلومتر در ساعت (فیلم)
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • سیارکی که بر فراز برلین منفجر شد، رکورد سریع‌ترین چرخش وضعی را هم شکست