Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@13:47:48 GMT

پرواز آزمایشی هواپیمای برقی رولزرویس انجام شد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۳۲۶۵

پرواز آزمایشی هواپیمای برقی رولزرویس انجام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، رولز رویس برای فعالیت در حوزه هوانوردی و تولید موتورهای جت مشهور است. اکنون یک هواپیمای تمام الکتریک این شرکت نخستین پرواز خود را انجام داده است.

هواپیمای Spirit of Innovation پروازی ۱۵ دقیقه‌ای انجام داد که سرآغاز مرحله آزمایشی آن است. در این مرحله اطلاعاتی درباره قدرت الکتریکی هواپیما و سیستم محرکه آن جمع آوری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رولز رویس در بیانیه‌ای اعلام کرد این هواپیمای برقی مجهز به یک پک باتری با ۶ هزار سلول و ۳ موتور است که می‌توانند ۴۰۰ کیلووات ساعت انرژی تولید کنند. همچنین این شرکت ادعا می‌کند سرعت هواپیمای مذکور به تدریج به ۳۰۰ مایل بر ساعت می‌رسد. این هواپیمای تک سرنشین دارای پک باتری با متراکم‌ترین میزان انرژی است که تاکنون در یک وسیله نقلیه هوایی به کار رفته است.

پرواز آزمایشی هواپیمای رولز رویس یک سال پس از برنامه ریزی برای بلند شدن آن زمین انجام شده است.

این شرکت همچنین مشغول توسعه یک تاکسی هوایی با همکاری Tecnam است. هدف از این همکاری ساخت یک هواپیمای تجاری برقی برای بازار حمل ونقل است.

کد خبر 5307224 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: هواپیما حمل و نقل هوایی نوآوری شرکت رولز رویس حاکمیت سایبری نوآوری امنیت اطلاعات فیس بوک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی شبکه ملی اطلاعات شرکت مخابرات ایران شرکت دانش بنیان فضانوردان ایالات متحده امریکا اینترنت تحقیقات علمی اقتصاد دیجیتالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد

به گزارش صدای ایران از از «سی‌اِن‌اِن»، این ماموریت به شروع تاریخی خود نزدیک شده و مقامات سازمان فضایی «ناسا» موافقت خود را با پرواز این فضاپیما در ساعت ۱۰ و ۳۴ دقیقه شب دوشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) به وقت شرق آمریکا اعلام کردند.

فضاپیمای «استارلاینر» دو فضانورد ناسا با نام‌های «سانی ویلیامز» و «باچ ویلمور» را به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل خواهد کرد و این اقدام قرار است یک پیروزی مهم برای شرکت بویینگ باشد که از مدت‌ها پیش در انتظارش بودند.

استارلاینر در صورت موفقیت در این کار در زمینه سفر‌های معمول (روتین) به ایستگاه فضایی، به فضاپیمای «کرو دراگون» شرکت «اسپیس ایکس» خواهد پیوست. چنین سناریویی که ضمن آن دو فضاپیمای یاد شده بطور منظم پرواز کنند، امری است که سازمان فضایی آمریکا از مدت‌ها پیش در انتظار آن بوده است.

«بیل نلسون» مدیر ناسا پیش از این در یک کنفرانس خبری در روز ۲۲ مارس گفته بود: این یک رویداد تاریخی در حال روی دادن است و ما اکنون در دوره طلایی کاوش‌های فضایی هستیم.

شرکت‌های اسپیس‌ایکس و بویینگ فضاپیما‌های خود را در چهارچوب مشارکت «برنامه خدمه تجاری» (Commercial Crew Program) ناسا با پیمانکاران خصوصی ساخته‌اند، اما ناسا در ابتدا پیش بینی نکرده بود که فضاپیمای «کرو دراگون» اسپس‌ایکس مجبور باشد نزدیک به چهار سال به تنهایی کار کند تا استارلاینر شرکت بویینگ به اولین پرواز آزمایشی با خدمه خود برسد.

در حالی که شرکت بویینگ دچار مشکلات فنی در اجرای کار شده بود، شرکت اسپیس‌ایکس در ماه مه ۲۰۲۰ با پرتاب پرواز آزمایشی «دمو-۲» تاریخ‌ساز شد و دو فضانورد با نام‌های «باب بینکن» و «دوگ هرلی» را در ماموریتی دو ماهه به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل کرد.

فضاپیمای «کرو دراگون» اسپیس‌ایکس از آن زمان تاکنون در حال انجام سفر‌های معمول بوده و فضانوردان ناسا و حتی مشتریان پولدار و گردشگران را به فضا برده است. این فضاپیما ۱۳ پرواز با خدمه به مدار انجام داده است.

دیگر خبرها

  • رولز-رویس اگر 18 چرخ بسازد... (عکس)
  • بازگشت عمره گزاران یزدی به استان
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • بالگرد اورژانس قم دوبار به پرواز درآمد
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است