Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع آگاه می‌گویند تولید موتور هواپیمای رولز رویس انگلیس، قصد دارد 15 درصد از کارکنان خود را به خاطر کاهش فروش هواپیما در جهان، ناشی از شیوع ویروس کرونا، اخراج کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، منابع آگاه اعلام کردند شرکت انگلیسی تولید موتور هواپیمای رولرز رویس، قصد دارد 15 درصد از 52 هزار کارمند خود را اخراج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل این تصمیم رولز رویس، کاهش شدید فروش هواپیما توسط شرکت‌های بزرگ هواپیماسازی و در نتیجه، پارک شدن تعداد زیادی هواپیما، متعلق به شرکت‌های هواپیمایی ناشی از پایین آمدن تقاضا برای مسافرت‌های هوایی، به دلیل شیوع ویروس کرونا، بوده است.

منابع آگاه می‌گویند: هنوز رقم 8 هزار نفر اخراجی، نهایی نشده و مذاکرات طولانی باید در این زمینه، انجام شود.

رولز رویس، موتور هواپیماها برای شرکت‌های بوئینگ و ایرباس را تامین می‌کنند.

روزنامه فایننشیال تایمز، پیشتر از طرح رولز رویس، برای اخراج 8 هزار نفر از 52 هزار کارمند خود، خبر داده بود.

این روزنامه گفته بود البته، این رقم در پایان ماه می، نهایی خواهد شد.

وارن ایست، مدیرعامل رولز رویس، در ماه آوریل گفته بود این شرکت قصد دارد به خاطر تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا، به سمت کاهش هزینه‌های خود بروند که از جمله آنها کاهش حداقل 10 درصد حقوق کارمندان برای سال جاری است.

فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه، گزارش داد که مذاکره با اتحادیه کارگری برای اخراج کارمندان، آغاز شده است.

رولز رویس، در پی حادثه 11 سپتامبر، 5 هزار نفر از کارمندان خود را اخراج کرده بود و طرح این شرکت برای تعدیل نیرو طی سال جاری، بزرگتر از زمان حمله به برج‌های دوقلو،خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انگلیس هواپیما رولز رویس اخراج منابع آگاه رولز رویس هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۵۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • اطلاعیه مهم برج میلاد در مورد یک ادعای جنجالی
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس